Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nimeni nu ne calcă în picioare!

ro

04 Mar, 2011 22:36 911 Marime text
Liga studenţilor din Universitatea Maritimă Constanţa (LSUMC) şi Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) consideră inacceptabilă atitudinea şi înverşunarea Ministerului Educaţiei de a nu răspunde solicitărilor studenţilor din România. Considerăm că această atitudine sfidează cu obrăznicie mişcarea studenţească din România.

Astfel, conform calendarului de proteste şi conform lipsei de răspuns din partea Ministerului Educaţiei, duminică, 06.03.2011, vom pleca la Bucureşti pentru a elabora planul protestelor naţionale iar începând de luni, 07 martie 2011 vom protesta pe o perioadă nedeterminată în faţa MECTS!

Este inadmisibil ca Ministrul Educaţiei să ignore cu neruşinare doleanţele studenţilor care reprezintă peste 80% din fiecare comunitate academică din ţară. Viziunea democratică a Ministerului Educaţiei în ceea ce priveşte Legea Educaţiei Naţionale este că majoritatea comunităţii academice nu contează.

Suntem hotărâţi să nu lăsăm Ministerul Educaţiei să se comporte cu toţi studenţii din România în felul cum s-a comportat până acum. Nu ne vom lăsa călcaţi în picioare şi vom lupta pentru drepturile noastre până la capăt.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii