Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivitati aniversare la Grupul Scolar Industrial de Electrotehnica si Telecomunicatii Constanta

ro

15 May, 2009 15:07 1022 Marime text

Festivitati aniversare la Grupul Scolar Industrial de Electrotehnica si Telecomunicatii C-ta

  Grupul Scolar Industrial de Electrotehnica si Telecomunicatii C-ta Implineste anul acesta 18 ani de existenta .
 Infiintata in anul 1991 , prin O.M. nr.6440 , unitatea  a reusit sa se impuna ca una dintre institutiile de referinta in peisajul invatamantului preuniversitar tehnic din Dobrogea.
 Atuurile care au permis aceasta ascendenta spetaculoasa au fost : calificariile si specializarile pregatite de scoala si care se adresaza mileniului III , resursele umane si materialele si mai ales managementul activ si profesionist practicat la toate nivelurile.
 La acest moment aniversar, scoala se prezinta cu un palmares  bogat ce consta in rezultatele la examenele de absolvire derulate de-a lungul aniilor,diplome obtinute la concursurile si olimpiadele scolare si mai ales,cu proiectele si parteneriatele interne si internationale.
 Festivitatea de incheiere a manifestatiilor aniversare si de decernare a premiilor are loc vineri,15 mai orele 11 , in Aula Colegiului National de Arte “Regina Maria”.
 Ne dau curajul de-a merge mai departe, onorandu-ne prin participare : elevi ,absolventi, parinti,profesori,rectori ai institutiilor universitare din Constanta si Bucuresti,directori de licee,reprezentati ai oficialitatilor locale,ai partenerilor economici .

Director,
prof.ing.Gheorghe Gavrila

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii