Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decernarea titlului onorific de Doctor Honoris Causa

ro

09 Dec, 2015 11:28 1254 Marime text
Academia Navală ”Mircea cel Bătrân” decernează mâine, 10 decembrie 2015, începând cu orele 10.00, titlul onorific de Doctor Honoris Causa rectorului Universității “Anghel Kancev” din Ruse, Bulgaria, profesor doctor inginer Hristo Beloev.
În cadrul ședinței solemne a Senatului Academiei Navale ”Mircea cel Bătrân”, laureatului i se vor acorda diploma, roba și toca de Doctor Honoris Causa, însemne ale recunoașterii rezultatelor superioare obținute de-a lungul carierei didactice și de cercetare științifică în domeniul ingineriei mecanice.
Intrarea rectorului Universității “Anghel Kancev” din Ruse, personalitate științifică recunoscută pe plan european și internațional, în comunitatea academică a Academiei Navale ”Mircea cel Bătrân” reprezintă totodată o recunoaștere a mediului universitar european de înalt nivel din care face parte instituția constănțeană de formare a ofițerilor de marină.
 
Jurnaliştii interesaţi să participe la această activitate vor fi aşteptaţi la sediul Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" începând cu ora 09.45 în aula universitară “Viceamiral Ion Coandă”.  
***
Academia Navală ”Mircea cel Bătrân” este o instituție de învățământ superior tehnic acreditată, evaluată de Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior cu calificativul Grad de încredere ridicat. Academia este succesoarea Școlii Speciale pentru Ofițerii și Subofițerii din Corpul Flotilei înființată la Galați pe 17 noiembrie 1872.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii