Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Vizita de documentare (09.12.15)

ro

10 Dec, 2015 11:28 1160 Marime text
STUDENȚI ȘAGUNIȘTI ÎN VIZITĂ DE DOCUMENTARE
 
            Miercuri, 9 decembrie, studenții economiști ai Universității „Andrei Șaguna”, beneficiari ai proiectului european „Reţeaua de Practică Economică – CAREER.HUB”, cofinanţat din Fondul Social European (POSDRU 2007-2013), au efectuat o nouă activitate de documentare. Ca şi la precedentele vizite, Universitatea „Andrei Şaguna”, care implementează proiectul şi asigură managementul acestuia, a oferit studenţilor săi posibilitatea de a-şi îmbogăţi cunoştinţele printr-o documentare la o renumită companie internațională producătoare de preparate din carne și la Comisia Economică a Camerei Deputaților.

Evenimentul s-a înscris în seria activităţilor prevăzute în proiect, menite să ofere activităţi suport pentru orientarea şi consilierea studenţilor,  în cadrul cărora, alături de stagiile de practică, componente esenţiale ale pregătirii universitare, dar şi ale proiectului european lansat, sunt organizate ateliere de lucru şi vizite tematice de documentare în instituții emblematice pentru politica și economia țării.

„Periplul” ştiinţific al şaguniştilor a început cu vizita la compania internațională „Angst”, care are ca obiect de activitate producția, prepararea și comercializarea produselor alimentare din carne.
În completarea bogăţiei de informaţii a venit vizita la Palatul Parlamentului și întâlnirea de la Comisia Economică a Camerei Deputaților unde studenții au avut ocazia să acumuleze cunoștințe cu privire la procesul legislativ, structurile parlamentare cât şi despre organizarea și funcționarea acestora.

Importanţa și atractivitatea acestui eveniment contribuie la promovarea unei abordări proactive a Universității „Andrei Şaguna” în definirea planurilor educaționale și la evoluția profesională a studenților. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii