Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Regina maria - Festivalul Național ”Remember Enescu” 26 Mai 2015

ro

26 May, 2015 19:15 1239 Marime text
            Colegiul Național de Arte ”Regina Maria” Constanța, în parteneriat cu Fundația Culturală ”Remember Enescu” din București, organizează un recital instrumental, duminică,        31 mai 2015, ora 11.00, în sala ”Sergiu Celibidache”. Evenimentul se desfășoară sub egida Festivalului Național ”Remember Enescu”, aflat la a XV-a ediție. Colegiul Național de Arte ”Regina Maria” se află pe Agenda Festivalului din anul 2006, inițiatorii acestui proiect fiind doamna profesor Mihaela Tomescu, președinta Fundației ”Remember Enescu”, și Daniela Gardon, profesor al colegiului constănțean.
          
  Își dau concursul elevi de la Colegiului Național de Muzică ”George Enescu” București și Colegiul Național de Arte ”Regina Maria” Constanța, tineri instrumentiști laureați la diferite concursuri și olimpiade de profil.

            În programul de anul acesta se regăsesc piese din repertoriul muzicii românești, compozitori precum George Enescu, Sabin Drăgoi, Constantin Silvestri, Doru Popovici, Martian Negrea, Dumitru Bughici, dar și piese din repertoriul internațional precum E.Grieg, S.Rahmaninov, Stamitz, Mathias-Schmit.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii