Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu“ Medgidia

ro

10 Mar, 2016 23:46 1985 Marime text
Dăruim un mărţişor sufletelor abandonate...
 
 
Copilaşii abandonaţi în Spitalul Municipal Medgidia, au şansa să simtă bucuria măcar pentru o zi.
Elevii voluntari ai Liceului Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" din Medgidia, alături de cadrele didactice Damian Ionela şi Ştefan Daniela, au organizat, cu ocazia mărţişorului, o campanie de strângere de fonduri prin comercializarea simbolului tradiţional "mărţişor". Aceştia, împreună cu doamnele profesor, au confecţionat mărţişoare păpuşi din aţă care au fost comercializate în cadrul liceului și achiziționate de către elevii care și-au dorit să participe cu donații pentru această cauză.
Campania s-a desfăşurat în perioada 1-7 martie şi a avut ca scop achiziţionarea de scutece pentru copiii abandonaţi în Spitalul Municipal Medgidia, acţiunea având loc pe data de 8 martie. Scopul activitatea a fost stabilirea unei legături între copiii abandonaţi şi adolescenţii și adulţii care vor să ajute.
            Rezultatele activităţii au fost implicarea, sensibilizarea adolescenţilor, satisfacţia realizării unei fapte bune şi conştientizarea că binele pe care l-au făcut nu e măsurat după cât e de  "mult", ci după cât de multă dragoste au pus în el. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii