Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - CNARM -Activitate SNAC - Daruri de Craciun

ro

11 Dec, 2015 11:32 1643 Marime text
Activitate SNAC -  “Daruri de Crăciun”
 
      Vineri, 11 decembrie 2015, între orele 9 și 11 și miercuri, 16 decembrie 2015, între orele 10 și 12, elevi, părinți și profesori de la  Colegiul Național de Arte ”Regina Maria” vor desfășura, la instituțiile partenere: Căminul pentru persoane vârstnice din Constanța, Centrele Școlare de Educație Încluzivă ”Maria Montessori”, ”Delfinul” și ”Albatros” activitatea: “ Daruri de Crăciun”, în cadrul Strategiei Naționale pentru Acțiune Comunitară (SNAC).

Cu acest prilej, ne dorim să aducem beneficiarilor noștri bucuria colindelor tradiționale de Crăciun, alături de daruri oferite din toată inima de elevii și părinții Colegiului. Coordonatorii activității sunt: profesorul  psiholog Stroia Daniela, precum și doamnele profesoare: Coman Laura, Popescu Alexandra, Dorobanțiu Victoria. Profesorii colaboratori sunt: Leonte Alina, Vărăşteanu Carmen Mihaela, Barbu Simona, Ghilescu Magdalena.  

     Elevii voluntari implicați direct în această activitate sunt din clasele I B- muzică, însoțiți de părinți, și a IX-a- muzică, iar beneficiarii sunt elevi din Centrele Școlare de Educație Incluzivă, precum și rezidenți în cadrul Căminului pentru persoane vârstnice din Constanța.

               Doamna profesor psiholog Daniela Stroia susține: ” Se apropie momentele magice ale Sărbătorii Crăciunului. Ca în fiecare an, dorim să fim alături de elevii și de vârstnicii pe care deja îi cunoaștem, să cântăm împreună colinde și să le oferim daruri ” Activitatea cuprinde un program tradițional pregătit de micii elevi ai clasei I B- muzică, pregătiți de doamna profesor Laura Coman. ”Am pregătit cu bucurie alături de copii această selecție de colinde și suntem nerăbdători să le oferim copiilor rezultatul strădaniei noastre”. Am întrebat un elev al acestei clase cum a fost la repetiții și ne-a spus: ”Pâna acum nu știam să cânt atât de multe colinde, dar le-am învățat foarte bine și îmi plac mult- V. D. ”.
Cadourile, constând în cutii frumos ornate, ce conțin dulciuri, jucării și obiecte de îmbrăcăminte și igienă personală au fost donatede elevii din clasele primare, gimnaziale și liceale. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii