Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă CNA Regina Maria Activitate SNAC - “Mărțișorul dulce”

ro

07 Mar, 2016 09:04 2051 Marime text
Vineri, 4 martie 2016, între orele 10 și 11,  Colegiul Național de Arte ”Regina Maria” a derulat, la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Maria Montessori” din Constanța, activitatea: “Mărțișorul dulce”, în cadrul Strategiei Naționale pentru Acțiune Comunitară (SNAC). Coordonatorii activității sunt: profesorul  psiholog Stroia Daniela și profesorii. Barbu Simona și Coman Laura. Profesorii colaboratori sunt: Leonte Alina, Vărăşteanu Carmen Mihaela, Dorobanțiu Victoria, Popescu Alexandra. 
Scopul activității a fost ca elevii voluntari de la clasa a X-a B și beneficiarii să se întâlnească și să se cunoască. În cadrul acesteia, copiii cu cerințe educative speciale de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Maria Montessori” au primit mărțișoare și dulciuri oferite cu generozitate de elevi din clasele primare și gimnaziale ale Colegiului de Arte.
            Pentru a crea o atmosferă plăcută, voluntarii au jucat și pentru copiii vizitați de această dată, povestea ”Cei trei purceluși”. Beneficiarii au primit cu mare bucurie și acest dar; deși cunoșteau foarte bine povestea, ei s-au bucurat să o vadă acum dramatizată, accesibilă și veselă. La final, zâmbetele și aplauzele copiilor i-au răsplătit din plin pe voluntari.
     Doamna profesor psiholog Daniela Stroia a declarat: ”Cu ocazia revenirii primăverii și a Mărțișorului, am venit în mijlocul copiilor de aici pentru a-i bucura cu mărțișoare, dulciuri și cu o poveste plină de învățăminte”. Unul dintre elevii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă  ”Maria Montessori” a dorit să ne spună: ”Am vrut să fiu eu lupul, dar mi-a plăcut mult spectacolul fetelor”. Atât profesorii, cât și elevii participanți la activitate s-au simțit bine și au propus să se reîntâlnească în curând.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii