Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câştigătorii medaliei de argint la Olimpiada de Proiecte de Cercetare INESPO, Olanda

ro

02 Jul, 2013 12:13 1101 Marime text
COMUNICAT DE PRESA
2 iulie 2013

In perioada 2-7 iunie 2013 s-a desfasurat in Olanda, Middelbourg, Olimpiada de Proiecte de Cercetare INESPO 2013, olimpiada dedicata tinerilor cercetatori.
La aceasta competitie Romania, prin echipa liceului Tudor Vianu din Bucuresti, compusa din olimpicii Stefan Iov si Alexandru Glontaru, a obtinut medalia de argint.
In desfasurarea cercetarii, care s-a focalizat pe aspecte privind adezivul continut de panza paianjenilor de gradina, echipa a fost coordonata de seful Departamentului Micro-Nano-Electrotehnologii din cadrul INCDIE ICPE-CA, dr.Ing. Mircea Ignat.
Initiativa de a sustine temele de cercetare reprezinta o parte din politica institutului, aceea de a se implica in initierea si atragerea elevilor olimpici in domeniul cercetarii stiintifice.
Pentru a detalia aspecte cu privire la tema de cercetare castigatoare si modalitatea de coordonare prezenta si viitoare a INCDIE ICPE-CA in astfel de proiecte, in data de 3 iulie 2013, ora 14.00, la sediul institutului din Splaiul Unirii 313, sector 3, Corp J, etaj 3, Sala de Conferinte, se va organiza o conferinta de presa.
La conferinta de presa vor participa tinerii castigatori impreuna cu directorul liceului Tudor Vianu, reprezentantii firmei Star Storage care a facilitat participarea Romaniei la olimpiada, personalitati reprezentative din mediul diplomatic si stiintific.
Conferinta de presa va prilejui, de asemenea, si evidentierea infiintarii primului centru de initiere in cercetare stiintifica din Romania pentru elevii olimpici.

Biroul de Presa ICPE-CA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii