Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Argint pentru Lavinia Panaete

ro

16 Nov, 2011 22:37 1907 Marime text
img_4826.jpgIn perioada 21 - 23 octombrie 2011 a avut loc a VI-a competiţie de aerobic Hungarian Aerobics Open unde eleva Lavinia Panaete de la Liceul Teoretic „Ovidius", Constanţa, a urcat pe podium obţinând locul II la Individual Feminin şi locul I la proba de cuplu.

Aceasta nu este singura competiţie la care tânăra gimnastă a participat şi a câştigat. La cea de-a VII-a competiţie a Campionatelor Europene de Gimnastica Aerobica, (9 -13 noiembrie 2011, Bucureşti) trioul, Lavinia Panaete, Florentina Iliescu şi Premia Matei, a concurat cu alte 19 ţări participante şi a impresionat juriul obţinând locul II, acesta fiind primul concurs de asemenea nivel la care eleva Lavinia Panaete participa.

„A fost o competiţie grea pentru care m-am antrenat foarte mult dar mă bucur că am reuşit şi obţinut argintul european în cadrul probei de trio.", afirmă eleva proaspăt întoarsă de la antrenamente.

Prestaţia junioarei a fost de asemenea apreciată la Campionatul Naţional de Gimnastică Aerobica 2011 unde a obţinut locul II la individual feminin.

Pentru a oferi un adevărat spectacol pe ritmurile muzicii, eleva Lavinia Panaete s-a antrenat la CS Farul Constanta sub îndrumarea d-nei Cristina Dulgheroiu, iar pentru lot la CS Cetatea Deva şi Centrul Olimpic Izvorani sub îndrumarea antrenorilor Ramona Iovan, Cristiana Spanu şi Elena Becze. Medaliile obţinute sunt o dovada a faptului ca Lavinia Panaete este o importantă promisiune a gimnasticii romaneşti.

Prof. Anca Sima

Consilier de imagine

Liceul Teoretic „Ovidius" Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alina 17 Nov, 2011 18:35 Felicitari, Lavinia!!! Succese din ce in ce mai multe si mai mari!!!
  • Alina 17 Nov, 2011 07:57 Felicitari Lavinia! Iti tinem pumnii!!!!!