Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Weekend de foc pentru pompierii militari

ro

20 Jul, 2015 13:59 1592 Marime text
 Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa au intervenit, în ultimele 48 de ore, pentru stingerea a zece incendii. Patru dintre acestea s-au produs în cursul zilei de sâmbătă, iar şase avut loc duminică.
Dintre aceste incendii şase au fost la vegetaţia uscată şi patru la mirişte. Pentru prevenirea şi stingerea acestor incendii au fost angrenate 15 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Constanţa – Oraş, Detaşamentului de Pompieri Constanţa – Palas, Detaşamentului de Pompieri Medgidia, Gărzii 2 Chirnogeni, Staţiei de Pompieri Midia – Năvodari, Staţiei de Pompieri Tuzla şi Staţiei de Pompieri Hârşova.
Totodată, în cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 16:20, I.S.U. Constanţa a fost solicitat pentru salvarea unei persoane prinse sub dărâmăturile unei clădiri, în oraşul Ovidiu. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate trei echipaje, dintre care două echipaje pentru descarcerare şi o ambulanţă S.M.U.R.D. La sosirea echipajelor de intervenţie s-a constatat că persoana era prinsa sub dărmăturile unei clădiri de două etaje.
În jurul orei 17:00 echipa de căutare – salvare a I.S.U. Constanţa, l-a găsit decedat pe bărbatul în vârstă de aproximativ 33 ani.
Intervenţia pompierilor militari a fost dificilă din cauza zidurilor de beton căzute peste acesta.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii