Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompierii civili constănţeni, fruntaşi la concursul interjudeţean

ro

07 Jul, 2011 21:11 1331 Marime text

Nr. 15/ 7 iulie 2011

Pompierii civili constănţeni, fruntaşi la concursul interjudeţean

Înfruntând canicula, echipele Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă s-au întrecut în performaţe.  
Astăzi, pe stadionul ,,DELTA” din municipiului Tulcea s-a desfăşurat etapa interjudeţeană a ,,Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă”, competiţie organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea cu sprijinul Consiliului Judeţean Tulcea.
La startul competiţiei s-au aliniat 5 echipe le SVSU şi 6 echipe SPSU ale judeţelor: Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea şi Vrancea.
Participanţii au avut de parcurs trei probe:
a) Ştafeta 4 x 100 m;
b) Pista de îndemânare şi viteză;
c) Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă.
Competiţia s-a desfăşurat în spirit de colegialitate, dar şi competitiv, fiecare echipă dorind să se claseze pe un loc fruntaş. La finalul concursului, loturile care au reprezentat judeţul Constanţa în acest concurs, au ocupat un loc pe podium. Astfel, în urma rezultatelor obţinute, la categoria Servicii Private pentru Situaţii de Urgenţă (SPSU) lotul SC Consal Trade SRL a ocupat locul I şi va participa la faza naţională a concursului, iar locurile II şi III au fost adjudecate de SC STX OSV Brăila SA şi respectiv de SC STX OSV Tulcea SA.  La categoria Servicii Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU), locul I – a fost ocupat de SVSU Mărăşeşti, judeţul Vrancea, locul II de SVSU Ghidigeni, judeţul Galaţi, iar locul III de SVSU Cumpăna, judeţul Constanţa.
Concursul s-a încheiat cu o festivitate la care s-au acordat diplome, cupe şi premii pentru loturile SVSU si SPSU, toţi participanţii fiind felicitaţi de reprezentanţii ISU TULCEA  pentru modul în care s-au pregătit şi spiritul de fair-play de care au dat dovadă, dar şi pentru curajul de a-şi asuma responsabilitatea acţiunilor pe care le au de îndeplinit.
Purtător de cuvânt,
Paula Anghel

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii