Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Performanţe la Campionatele Naţionale de Atletism şi Cros ale Ministerului Administraţiei şi Internelor

ro

19 Jun, 2012 17:35 1802 Marime text
1_1.jpgPompierul constănţean, plutonier adjutant Gheorghe Romaşcanu a participat la Campionatele Naţionale de Atletism şi Cros ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, organizate la Mediaş, în perioada 12-15 iunie, şi a câştigat titlul de campion naţional la două probe.

În competiţie s-au înscris zeci de pompieri, poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi reprezentanţi ai aparatului central, clasamentele fiind stabilite individual, dar şi pe arme.
Plutonierul adjutant Gheorghe Romaşcanu a participat atât la atletism – proba de 1.500 metri plat, cât şi la cros – proba de 3.000 metri, la categoria peste 45 ani, şi la ambele a câştigat titlul de campion naţional.
Rezultatele obţinute de fiecare concurent au fost luate în calcul la clasamentul pe arme, anul acesta fiind cinci echipe: pompieri, poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi aparatul central. În clasamentul general pe echipe, arma pompieri a ocupat locul al II-lea, după poliţişti, la o diferenţă de doar opt puncte.
Plutonierul adjutant Gheorghe Romaşcanu a reprezentat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, fiind susţinut financiar în această competiţie de Asociaţia Sportivă „Dinamo-Pompierul” Constanţa

La cei 45 ani, pompierul constănţean este sportiv de performanţă având un palmares impresionant atât la nivel naţional cât şi internaţional. Nu mai departe de anul trecut, el a participat la Campionatele Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor de la New York şi a câştigat titlul de vicecampion mondial la proba de atletism 1500 metri şi s-a clasat pe locul IV la proba 3.000 m cu obstacole.

Purtător de cuvânt,
Paula Anghel

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii