Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COMUNICAT DE PRESA - Administrația Națională de Meteorologie 19.01.2016

ro

19 Jan, 2016 19:39 1706 Marime text
Conform ultimei prognoze meteorologice emisă de Administrația Națională de Meteorologie, Centrul Meteorologic General Dobrogea, 19.01.2016, orele 14.00 nu se mai anunță precipitații dar temperaturile vor scădea pâna la -14 grade Celsius. Vântul va sufla moderat și izolat se va forma ceață asociată cu depunere de chiciură.

Comandamentul de iarnă întrunit la sediul Primăriei municipiului Constanța a decis ca cele 8 sărărițe să fie pregătite pentru a împrăștia material antiderapant în zonele în care se va forma polei. Cei 80 de lucrători vor acționa manual pentru împrăștierea materialului antiderapant și pe trotuare.
Se recomandă persoanelor în etate, a celor cu probleme cardiace sau respiratorii precum și copiilor să nu iasă din casă, iar dacă este necesar să se îmbrace corespunzător.

La Centrul de primire pentru persoanele fără adăpost, situat pe strada Soveja, se află, la ora trimiteriii comunicatului, 4 persoane defavorizate care primesc ceai cald și mâncare.

Poliția Locală Constanța patrulează în tot orașul pentru a identifica  persoanele fără adăpost. Rugăm constănțenii să anunțe la numarul de apel pentru situații de urgență 112, la Dispeceratul Primăriei nr. 0241/55.00.55 eventualele persoane aflate în dificultate din cauza vremii defavorabile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii