Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrecere întreruptă de către jandarmi

ro

24 Aug, 2015 15:52 1661 Marime text
Duminică  23 august a.c., în jurul orei 07.00, un echipaj de jandarmi care se afla în misiune în staţiunea Neptun, a fost sesizat cu privire la faptul  că un grup de tineri ascultă muzică la un volum ridicat, lângă un autoturism staţionat în parcarea unui hotel, tulburând liniştea turiştilor.
Jandarmii s-au deplasat în zona respectivă, unde au constatat că 4 tineri ascultau muzică la cd-playerul unui autoturism ce aparţinea unuia dintre ei. Totodată, jandarmii au observat pe capota maşinii mai multe sticle ce conţineau băuturi alcoolice.
Tinerii le-au declarat jandarmilor că au venit la mare să se distreze, nu să doarmă.
Cei 4 petrecăreţi cu vârste cuprinse între 17 ani şi 28 ani, au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în cuantum total de 1400 lei.
Reamintim cetăţenilor faptul că, tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 200 şi 1000 lei, conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încalcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii si liniştii publice.
            Cetăţenii pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112, sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii