Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri de asigurare a ordinii publice în week-end

ro

21 Aug, 2015 13:40 1723 Marime text
            În perioada 21-23 august a.c., efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, vor fi angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la o serie de evenimente organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfăşura într-un climat de ordine şi siguranţă.
Sâmbătă 22 august a.c., începând cu ora 07.30, în zona plajei „3 Papuci” din Constanţa, jandarmii constănţeni vor asigura măsuri de ordine publică pentru buna desfăşurare a maratonului de nataţie în mare, intitulat „Aqua Challenge” .
 
Tot sâmbata 22 august a.c., în intervalul orar 18.00-20.30, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la etapa de rugby din cadrul Diviziei Naţionale de Seniori, eveniment sportiv la care vor participa echipele C S Năvodari şi Poli Unirea Iaşi. Meciul se va desfăşura pe stadionul „Flacăra” din oraşul Năvodari.
 
În perioada 22-23 august a.c., zilnic în intervalul orar 18.00-24.00, jandarmii constănţeni vor asigura climatul de ordine şi siguranţă, cu prilejul evenimentului denumit “Zilele oraşului Techirghiol”, în zona Pieţei Centrale din localitate, unde se vor desfăşura mai multe activităţi cultural-artistice.
 
            Jandarmii constănţeni recomandă participanţilor:
-          respectarea indicaţiilor forţelor de ordine şi evitarea implicării în conflicte de orice natură;
- evitarea purtării la vedere de obiecte de valoare care pot atrage atenţia;
- acordarea unei atenţii deosebite copiilor care se pot rătăci cu uşurinţă în mulţime.
 
  Reamintim tuturor cetăţenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii