Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri de asigurare a ordinii publice în week-end

ro

12 Jun, 2015 09:38 1221 Marime text
În perioada 12-14 iunie a.c., efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa şi I.S.U. Constanţa,  vor fi angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive şi cultural artistice organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfăşura într-un climat de ordine şi siguranţă.
 
      Vineri 12 iunie a.c., jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică la evenimentul cultural artistic intitulat „ Carnavalul Copiilor”, ce se va desfăşura în municipiul Mangalia, în intervalul orar 16.30 – 20.30.
      Sîmbătă, 13 iunie a.c. jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la serbarea câmpenească(lupte tătăreşti-kureş, tir cu arcul, echitaţie, program artistic) ce se va desfăşura în pădurea Murfatlar, între orele 13.00-20.00.
      În perioada 12-14 iunie a.c., zilnic între orele 14.00-19.00,  jandarmii vor fi prezenţi pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă la Campionatul Mondial de Lupte  pe Plajă, competiţie sportivă ce se va desfăşura  pe plaja din municipiul Mangalia.
      În aceeaşi perioadă, zilnic în intervalul orar 10.00-22.00, jandarmii vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului denumit “ Tîrgul Producătorilor şi Meşteşugarilor”  în zona piaţetei Decebal din municipiul Medgidia, ocazie cu care se vor desfăşura şi spectacole de muzică populară.
     
      Pentru buna desfăşurare a acestor activităţi, jandarmii adresează rugămintea către participanţi să manifeste spirit de fair-play şi să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.
 
              COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii