Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri de asigurare a ordinii publice în week-end

ro

29 May, 2015 18:01 1261 Marime text
 În perioada 29-31 mai a.c., jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa sunt angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive şi cultural artistice organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfăşura într-un climat de ordine şi siguranţă.

      Astfel, începând cu data de 29 mai, a.c., pe parcursul a trei zile,  jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările publice dedicate „Zilelor oraşului Ovidiu”.
În aceeaşi perioadă vor fi asigurate măsurile de ordine publică la evenimentul sportiv numit „Turul Ciclist al Dobrogei”.
      Sâmbătă 30 mai a.c., jandarmii vor fi prezenţi în localitatea Cochirleni, în scopul asigurării ordinii publice cu ocazia desfăşurării activităţilor dedicate Zilei Comunei.
În aceeaşi zi vor fi asigurate masuri de ordine publică la evenimentul sportiv denumit „Triatlon fără asfalt” ediţia a VI-a, care se va desfăşura în localitatea 2 Mai, în intervalul orar 07.00-17.00.
      Duminică 31 mai a.c., va fi asigurat climatul de ordine şi siguranţă în comunele  Fântânele, Tortomanu, Pecineaga şi Rasova,  unde se vor organiza o manifestări cultural artistice dedicate zilelor comunelor menţionate, precum şi în comuna Castelu, pe parcursul desfăşurării tradiţionalelor lupte tătăreşti-kureş.
      De asemenea, jandarmii vor fi prezenţi în zilele de sâmbătă şi duminică în oraşul Cernavoda, la evenimentele cultural artistice şi sportive dedicate Zilei Copilului.
      Jandarmii vor coopera şi cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa şi I.S.U. Constanţa, pentru asigurarea ordinii publice la aceste evenimente cultural artistice şi sportive.
 
      Jandarmii constănţeni recomandă participanţilor:
-     respectarea indicaţiilor forţelor de ordine şi evitarea implicării în conflicte de orice natură;
-     evitarea purtării la vedere de obiecte de valoare care pot atrage atenţia;
-     acordarea unei atenţii deosebite copiilor care se pot rătăci cu uşurinţă în mulţime.
 
       Reamintim tuturor cetăţenilor  faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.
 
              COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii