Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri de asigurare a ordinii publice

ro

13 Nov, 2015 11:03 1754 Marime text
      În perioada 13 – 15 noiembrie a.c., efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa şi I.S.U. Constanţa,  vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente sportive organizate în zona de responsabilitate,  pentru ca acestea să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.
 
      Vineri 13 noiembrie  a.c., efective de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de volei masculin dintre echipele C.V.M. Tomis Constanţa şi C.S.M.U. Craiova. Meciul se va disputa la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, începând cu ora 19.45.
 
      Tot vineri  13 noiembrie  a.c.,  jandarmii vor acţiona şi pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa şi A.C.S. Atletico Alexandria, eveniment sportiv ce va desfăşura la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, începând cu ora 16.00
 
      Sâmbătă 14 noiembrie a.c.,  jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Farul Constanţa şi F.C. Ceahlăul Piatra Neamţ,  eveniment sportiv ce se va desfăşura pe stadionul “Farul” din municipiul Constanţa, începând cu ora 11.00.
 
      Tot sâmbătă 14 noiembrie în intervalul orar 14.00-16.00,   oamenii legii vor veghea la desfăşurarea într-un climat de ordine şi siguranţă a meciului de fotbal dintre echipele F.C. Viitorul II şi F.C. Dinamo II.
 
      În aceeaşi zi, jandarmii vor acţiona şi pentru desfăşurarea în siguranţă a partidei de handbal feminin dintre echipele C.S.U. Neptun Constanţa şi H.C.F. Piatra Neamţ.  Meciul se va disputa la Sala Sporturilor, începând cu ora 13.30.
 
      Duminică 15 noiembrie a.c., între orele 11.00-13.00, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică cu prilejul disputării meciului de handbal masculin  dintre echipele H.C. Farul Constanţa şi Poli Unistil Iaşi.
 
      Suporterii echipelor precum şi ceilalţi spectatori sunt obligaţi sã respecte regulile de convieţuire socială şi mãsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul arenelor sportive.
       Recomandăm suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă, ce ar putea conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii