Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri de asigurare a ordinii publice

ro

02 Oct, 2015 10:20 1905 Marime text
      În perioada 03-09 octombrie a.c., efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa şi I.S.U. Constanţa,  vor fi angrenate în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive, cultural-artistice şi religioase organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.
 
      Sâmbătă  03 octombrie a.c.,  jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Farul Constanţa şi A.C.S. Dacia Unirea Brăila,  eveniment sportiv ce se va desfăşura pe stadionul “Farul” din municipiul Constanţa, începând cu ora 11.00.
 
      Tot sâmbătă  03 octombrie a.c., jandarmii vor fi prezenţi la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, cu ocazia meciului de handbal feminin, dintre echipele C.S.U. Neptun Constanţa şi C.S. H.M.  Buzău, partidă ce se va desfăşura începând cu ora 13.30.
 
      În aceeaşi zi, jandarmii vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de fotbal dintre echipele F.C. Viitorul II şi Unirea Slobozia, partidă ce se va disputa pe Stadionul „Orăşenesc” din Ovidiu, începând cu ora 15.00.
 
      Tot sâmbătă, în municipiul Constanţa, pe traseul Instituţia Prefectului judeţului Constanţa- Piaţa Ovidiu- faleza Cazino, jandarmii vor acţiona pentru desfăşurarea în siguranţă a unui marş de solidaritate, în cadrul unei campanii de conştientizare referitoare la cancerul de sân.
     
      Duminică, 04 octombrie a.c., jandarmii vor asigura ordinea publică la meciul de handbal masculin dintre echipele H.C. Farul Constanţa şi C.S.U. Târgovişte, partidă ce se va desfăşura începând cu ora 12.00, la Sala Sporturilor din Constanţa.
 
      În perioada 03-04 octombrie a.c. ,  jandarmii vor asigura climatul de ordine şi siguranţă în oraşul Cernavodă, cu prilejul evenimentului denumit “Zilele Recoltei” ocazie cu care se vor desfăşura mai multe activităţi cultural-artistice.
 
       În perioada 04-09 octombrie a.c. jandarmii vor fi prezenţi în oraşul Cernavodă pentru a veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a unui proiect social-religios ce va consta într-o serie de manifestări cultural-artistice, eveniment organizat de Biserica Creştină Baptistă.
 
      Pentru buna desfăşurare a acestor activităţi, jandarmii adresează rugămintea către participanţi să manifeste spirit de fair-play şi să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii