Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IJJC Buletin Informativ – 22.02.2010

ro

23 Feb, 2010 00:02 1030 Marime text

Marţi, joi şi vineri (23, 25 şi 26 februarie a.c.), căpitan Gili Pană, ofiţer specialist în cadrul Compartimentului Prevenirea şi Combaterea Criminalităţii (Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa) participă la Grupul Şcolar Economic Virgil Madgearu şi la Şcoala cu clasele I-VIII Remus Opreanu în faţa copiilor şi cadrelor didactice la o întâlnire cu tema „Evitaţi întâlnirea cu drogurile". Activitatea survine în urma solicitărilor în creştere, venite în ultima perioadă pe adresa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa pentru îmbunătăţirea comunicării dintre adulţi şi copii, în ceea ce priveşte pătrunderea substanţelor psihoactive în comunitate.

În ultimele două luni, căpitan Gili Pană a participat la mai multe astfel de întâlniri la Constanţa, Cumpăna, Ovidiu, Medgidia şi Hârşova. Participanţii la discuţii şi-au manifestat interesul şi în legătură cu alte tendinţe care pot însoţi consumul de droguri, solicitând informaţii despre combaterea violenţei în şcoli şi, mai ales, cerând informaţii şi opinii avizate legate de plantele etno-botanice.

 

Căpitan Gili Pană este specializat ca formator antidrog, în urma unui stagiu Phare desfăşurat în urmă cu trei ani, la Bucureşti, sub îndrumarea unor specialişti ai Jandarmeriei Franceze şi experţi ai Agenţiei Naţionale Antidrog.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii