Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IJJC Buletin informativ – 07.03.2010

ro

07 Mar, 2010 19:25 1553 Marime text

Sâmbătă, 06 martie a.c., ora 23.15, un echipaj mixt de ordine publică format dintr-un jandarm şi un agent din cadrul Poliţiei Eforie, s-a deplasat de urgenţă la un bar situat pe strada 23 August din Eforie Nord, unde o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice ameninţa clienţii din local cu un cuţit tip „baionetă", cu lama de aproximativ 25 cm. Clienţii aflaţi la acea oră în locaţia respectivă anunţaseră că o persoană are asupra sa un cuţit, pe care-l poartă la vedere.

Ajunşi la faţa locului, membrii echipajului de ordine publică l-au imobilizat, perceziţionat şi legitimat pe Constantin C., de 62 ani, din Eforie. La controlul corporal sumar preventiv, s-a descoperit în hainele persoanei supecte, cuţitul.

Cel în cauză a fost condus la sediul Poliţiei Eforie Nord în vederea continuării cercetărilor şi unde i-au fost întocmite actele premergătoare pentru comiterea faptei de port ilegal de cuţit.

Sâmbătă, 06 martie a.c., în jurul orei 04.10, un jandarm, un poliţist din cadrul Secţiei 5 Poliţie şi un agent din cadrul Poliţiei de Frontieră, aflaţi în patrulare în Constanţa, pe bulevardul Aurel Vlaicu, vis-a-vis de staţia peco „STAR 2000", în zona CET, au observat o persoană care, la vederea patrulei, a încercat să îşi piardă urma în spatele unui gard viu. Oamenii în uniformă i-au blocat fuga şi l-au imobilizat pe bărbatul cu un comportament suspect. Mai mult, în apropiere au fost descoperite două bidoane din plastic, cu volum de 30 de litri, pline cu un combustibil cu aspect şi miros specific de motorină. Recipienţii erau ascunşi în spatele unui autoturism, marca Dacia.

Pentru că persoana în cauză nu era cooperantă, în urma extinderii verificărilor, echipajul de ordine publică a sesizat un miros puternic de motorină care venea de la rezervorul unui autotir marca Man, aflat lângă maşina Dacia. Din rezervorul camionului, combustibilul se scurgea printr-un furtun într-un bidon şi apoi pe asfalt, iar lângă rezervor mai era aşezat un bidon din plastic plin, de 25 de litri.

Jandarmul şi poliţiştii au oprit transvazarea combustibilului, după care au stabilit că persoana surprinsă la faţa locului se numeşte Gabriel T. de 20 de ani, din Constanţa. Acesta a declarat că era în trecere prin zonă şi că nu ştie nimic despre bidoanele pline cu combustibil, dar nu a putut preciza care au fost motivele ce l-au determinat să se ascundă la vederea echipajului de ordine publică.

Tânărul a fost condus la sediul Secţiei 5 Poliţie, pentru continuarea cercetărilor, existând suspiciunea comiterii faptei de furt.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii