Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă IJJ Constanta

ro

27 Jul, 2015 13:50 1712 Marime text
        I.  Un ofiţer absolvent  al Academiei de Poliţie “ Alexandru Ioan Cuza” – Arma Jandarmi, promoţia 2015,  a fost încadrat la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.
        Ceremonia de numire în funcţie a sublocotenentului Florescu Gheorghe Cătălin, în vârstă de 23 ani,  a avut loc luni, 27 iulie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.
        Ofiţerul au fost prezentat personalului unităţii, ulterior fiind inclus într-un program de pregătire, cu activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le va executa.
        După această primă perioadă de acomodare, ofiţerul va fi repartizat la Detaşamentul 5 Jandarmi Neptun  şi va fi încadrat pe o funcţie de comandant pluton. 
        Sublocotenetul Florescu Gheorghe Cătălin a mulţumit tuturor colegilor pentru primire şi a spus că “doreşte să se integreze cât mai repede în colectiv, promiţând să  acţioneze cu profesionalism pe parcursul întregii cariere”.
        Inspectorul-şef,  domnul colonel Constantin Dima, l-a asigurat pe tânărul ofiţer de sprijinul său, l-a felicitat şi i-a dorit succes  în activitatea pe care o va desfăşura în cadrul unităţii.
 
       II. Găsită de jandarmi pe plaja Modern.
       Duminică 26 iulie a.c. în jurul orei 15.45, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, aflat în misiune în zona plajei Modern, a observat pe nisip o femeie care a atras atenţia prin faptul că  părea a fi în stare de inconştienţă.
 
       Fiind întrebată dacă are probleme, femeia nu a dorit să comunice cu jandarmii.
        În urma încercărilor repetate de a dialoga cu femeia, jandarmii au reuşit să o identifice, constatând şi faptul că aceasta figura în evidenţe, cu menţiunea “ dispărută în împrejurări suspecte”.
        Femeia în vârstă de 30 ani, din Năvodari,  a fost predată lucrătorilor Secţiei 1 Poliţie Constanţa, ulterior fiind preluată de către membrii familiei aparţinătoare.
        Recomandăm tuturor cetăţenilor să dea dovadă de atitudine civică, să acorde sprijin persoanelor care se află în dificultate şi să anunţe imediat autorităţile competente, fie prin sesizare directă, fie prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă -112.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii