Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă IJJ Constanta - 20 iulie 2015

ro

20 Jul, 2015 13:54 1704 Marime text
Prins de jandarmi după ce a fugit cu geanta unei femei 
În dimineaţa zilei de 20 iulie a.c., în jurul orei 05.00, la poarta Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa s-a prezentat o femeie care a reclamat faptul că în zona intersecţiei Bulevardului Tomis cu Bulevardul Mamaia, din municipiul Constanţa,  i-a fost smulsă de către un bărbat, poşeta ce conţinea lucruri personale.
 
În urma sesizării, un echipaj de jandarmi s-a deplasat cu operativitate la faţa locului.
 
Pe baza semnalmentelor furnizate de către femeia care a sesizat fapta, jandarmii l-au identificat în aceeaşi zonă pe S.Senol  în vârstă 20 ani, cu domiciliul în municipiul Constanţa.
 
Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, făptuitorul fiind predat lucrătorilor Secţiei 3 Poliţie Constanţa pentru continuarea verificărilor.
 
Reamintim tuturor cetăţenilor  faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.

Un student al Academiei de Poliţie “ Alexandru Ioan Cuza” – Arma Jandarmi se află în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa
 
        Lupu Ionuţ Ovidiu, student în anul I la Academia de Poliţie “ Alexandru Ioan Cuza”, Arma Jandarmi se află în stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, în perioada 20-31iulie a.c.
Timp de două săptămâni, acesta va fi îndrumat de jandarmi cu experienţă, în cadrul unui program de tutelă profesională şi va participa efectiv la misiunile pe linia ordinii şi siguranţei publice, în municipiul Mangalia şi staţiunea Saturn.
Scopul acestui stagiu de practică este de a aprofunda cunoştinţele teoretice obţinute în anul de învăţământ încheiat, perfecţionarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor şi dezvoltarea capacităţii de a acţiona în cadrul dispozitivelor de ordine publică.
          La finalul stagiului de practică, studentul va fi evaluat de specialiştii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii