Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bunuri recuperate cu sprijinul unui subofiter al IJJ - 14.05.2009

ro

14 May, 2009 20:09 1107 Marime text

STIRE DE PRESA

Joi, 14 mai a.c., ora 11.30, unul dintre jandarmii care asigura paza Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, strada Mircea cel Batran, a gasit pe holul institutiei un portofel in care se aflau documente de identitate, carduri bancare si o importanta suma de bani. Actele din portofel atesta ca bunurile apartin lui Vasile Pultea, de 49 de ani, din Medgidia.

La ora 14.50, Vasile Pultea, impreuna cu sotia lui au sosit la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Constanta, unde au primit bunurile, in urma formalitatilor indeplinite in fata maiorului Adrian Chelu, comandantul Detasamentului 4, insarcinat cu paza si protectia institutionala a Parchetului.

Proprietarul a declarat ca banii si documentele din portofel corespund. Vasile Pultea a precizat ca nu se mai asptepta sa isi recupereze bunurile pierdute. In plus, a formulat o scrisoare prin care aduce multumiri Inspectoratului de Jandarmi Judetean Constanta si subofiterului care a i-a gasit bunurile si prin intermediul caruia a reintrat in posesia lor.

Sorin Tranca  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii