Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IJJ - Miercuri, 13 Februarie 2013

ro

13 Feb, 2013 14:52 1166 Marime text

"Depanatorii de ocazie"

Doi bărbaţi au fost surprinşi marţi după-amiază de un echipaj de jandarmerie în timp ce sustrăgeau droserele din componenţa unui panou publicitar din Constanţa.(vezi imaginile)

Marţi, 12 februarie a.c., ora 16.00, jandarmii care se aflau în patrulare pe strada Soveja, au auzit zgomote şi au observat două persoane care coborau din interiorul unui panou publicitar.

Cele două persoane aveau asupra lor un sac de rafie în care jandarmii au găsit cele 24 de drosere sustrase din interiorul panoului. Aceştia au tăiat materialul din care era confecţionat panoul publicitar cu ajutorul unui cater şi au pătruns în interiorul acestuia de unde au sustras cu ajutorul mai multor şurubelniţe, componentele din cupru pentru a le comercializa.

Cei doi bărbaţi, Constantin S., de 24 ani, din judeţul Vrancea, cunoscut cu antecedente penale şi Genghis D., de 22 ani din Constanţa au fost conduşi la sediul Secţiei 2 Poliţie unde le-au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptelor de distrugere şi furt.

Imaginile pot fi vizualizate accesând link-ul:

http://dl.transfer.ro/transfer_ro-13feb-96762832d2c0.zip

*****

Marţi, 12 februarie a.c., ora 22.00, un echipaj de jandarmerie a surprins pe Bulevardul Aurel Vlaicu la aproximativ 50 m de intersecţia cu str. Cumpenei din Constanţa, şase persoane care sustrăgeau cu ajutorul a două răngi metalice cu lungimea de aproximativ 1, 50 m, a unui baros, unui cleste tip "gură de lup" şi o şufă din material textil cu lungimea de aproximativ 2 m, grătarele metalice de scurgere a apei pluviale, pe care le încărcau într-un autoutilitară marca Ford Tranzit. Jandarmii i-au surprins când încărcau în maşină cel de-al doilea grătar de pe strada respectivă.

Cei şase bărbaţi, Iusein A., de 21 ani, Ibram M., de 37 ani, Eugen M., de 20 ani, Ibram A., de 24 ani, Ştefănel I., de 24 ani şi Chireşi A., de 49 ani din Ovidiu au fost conduşi la sediul Secţiei 5 Poliţie unde le-au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de furt calificat.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii