Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IJJ

ro

24 Jul, 2013 16:16 1008 Marime text
„Dubiţa, motorina şi garnitura de tren”...
Două echipaje de jandarmerie au blocat o autoutilitară în care se aflau patru persoane şi aproximativ 600 de litri de produs petrolier cu miros şi aspect specific motorinei.
Din informaţiile pe care jandarmii din Megdgidia le aveau, reieşea faptul că în ultima săptămână mai multe persoane sustrag produse petroliere din vagoanele cisternă şi încarcă combustibilul în maşini cu numere de Bulgaria.
Miercuri, 24 iulie a.c., ora 06.00, în timp ce patrulau pe lângă tronsonul de cale ferată Medgidia- Tulcea, militarii au observat o autoutilitară marca Ford, cu numere de Bulgaria care se afla în imediata apropiere a linilor.
Echipajele au blocat dubiţa şi i-au somat pe cei din interiorul acesteia să coboare. La controlul efectuat, în spatele maşinii au găsit patru butoaie pline (două de plastic şi două din metal), cu produs petrolier cu miros şi aspect specific motorinei, aproximativ 600 de litri.
Cei patru, Ionuţ G., de 33 ani, Marian G., de 44 ani, Iulian S., de 24 ani, Laurenţiu B., de 45 ani, din Medgidia au declarat că nu au acte şi că motorina au cumpărat-o de la şoferii de pe tiruri.
Din cercetările de la faţa locului a rezultat că prin zonă nu a fost niciun tir, mai mult, pe acolo a trecut o garnitură de tren, cu aproximativ 40 -50 de minute înainte.
Celor patru le-au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de furt calificat, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.
 
 “Să mă apăr de duşmani”
Un echipaj de jandarmerie a fost sesizat miercuri, 24 iulie a.c, ora 02.00, prin numărul de urgenţă 112, că în apropierea unei terase din Vama Veche, o persoană are ascuns la spate, un briceag cu dimensiunea de 20 centrimetri.
Pe baza descrierii, jandarmii aflaţi în patrulare în localitatea Vama Veche, în apropierea terasei “La Stuf”, l-au identificat pe suspect. La controlul corporal sumar efectuat asupra lui Traian G., de 28 ani, din Iaşi, jandarmii au găsit un briceag de 20 cm, cu plăsele de culoare neagră şi cu lama briceagului de culoare argintie, având inscripţia ,, JKR INOX”.
Luat la întrebări acesta a declarat că poartă briceagul pentru “a se apăra de duşmani”.
Bărbatul a fost condus la sediul Postului de Poliţie 2 Mai, unde i s-au întocmit acte actele de constatare pentru port ilegal de armă albă în locuri publice, în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporalã a persoanelor, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia .
  COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii