Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IJJ

ro

22 Jul, 2013 20:24 1222 Marime text
„Borseta buclucaşă”
Duminică, 21 iulie a.c., ora 03.30, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare în staţiunea Vama Veche, în apropierea terasei ,,Molotov”, a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană şi-a uitat borseta pe o masă din local. În prezenţa unui martor asistent s-a trecut la inventarierea bunurilor din borsetă.
În interiorul acesteia au fost găsite, un reportofon marca ,,Zoom”, un telefon mobil marca ,,Nokia”, un încărcător pentru acumulatori, marca ,,Canon”, un trepied pentru camere foto, un microfon ,,Rode”, un portofel dn material textil de culoare neagră ce conţinea diverse cărţi de vizită şi un card bancar Visa emis pe numele proprietarului, Stephan J.
În urma consultării agendei telefonului mobil, s-a reuşit să se ia legătura cu proprietarul borsetei, căruia i-au fost restituite bunurile mai sus-menţionate, în prezenţa unui cunoscut al acestuia.
Le-a mulţumit jandarmilor pentru operativitatea de care au dat dovadă şi a spus că avea mai multe bunuri pe masă şi că din greşeală şi-a uitat borseta pe masă.
 
  COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii