Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J. Constanta - Joi, 04 Octombrie 2012

ro

29 Oct, 2012 23:55 682 Marime text

Acţiunea „Caterpillarul şi magneţii"

Un bărbat de 33 de ani, a fost prins de un echipaj de jandarmerie în timp ce încerca să sustragă cu ajutorul unui buldoexcavator, tip Caterpillar, materiale feroase din interiorul unei societăţi din Medgidia.

Duminică, 28 octombrie a.c., ora 10.00, jandarmii care patrulau în apropierea unei societăţi comerciale din localitate, au observat un grup format din trei persoane, „liberi întreprinzători", care doreau să sustragă din interiorul unităţii, componente metalice, folosindu-se de un atelaj.

La vederea echipajului cei trei au fugit, reuşindu-se prinderea unei singure persoane, Şapabani A., de 33 de ani, din localitate, care a declarat că doreau să sustragă material feros, cu ajutorul utilajului. Deasemenea a mai declarat că buldoexcavatorul îi aparţine şi că mecanicul (conducătorul) este angajatul lui.

După aproximativ zece minute, la faţa locului s-a prezentat şi conducătorul excavatorului, Dumitru S., de 62 ani, din Medgidia.

Persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de tentativă de furt şi au fost predaţi Poliţiei Municipiului Medgidia, pentru continuarea cercetărilor.

****

„Bun e vinul ghiurghiuliu şi coniacul... de la vecinul"

O femeie de 45 de ani, aflată într-o stare avansată de ebrietate, a fost surprinsă de un echipaj de jandarmerie după ce a aruncat cu pietre şi a spart geamul unei socităţi comerciale.

Luni, 29 octombrie a.c., ora 01.00, jandarmii care patrulau în zona staţiunii Saturn au observat o persoană care aruncă cu pietre în geamurile unui chioşc. Ioana D., din Techirghiol, aflată într-o stare avansată de ebrietate, avea asupra sa o sticlă de coniac, le-a declarat militarilor că i se făcuse foame şi că se afla la distanţă mare de casă. Pentru a-şi potolii foamea a luat mai multe pietre cu care a spart geamurile unui magazin din care urma să „împrumute" mai multe produse.

Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de distrugere şi a fost condusă la sediul Poliţiei Municipiului Mangalia, pentru continuarea cercetărilor

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii