Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J. Constanta - „Bate" fierul, cât e... vechi

ro

21 Feb, 2013 19:00 1077 Marime text

Un căruţaş care transporta mai multe uşi glisante de vagon a fost surprins de un echipaj de jandarmerie, în apropierea pasarelei care traversează liniile de cale ferată din Medgidia.

Miercuri, 20 februarie a.c., ora 15.30, jandarmii care patrulau pe strada Silozului din Medgidia, la aproximativ 500 de metri de gara din localitate, au observat o căruţă încărcată cu 25 uşi metalice care provin de la vagoanele de călători.

Atelajul a fost imediat oprit, iar căruţaşul a fost legitimat. Tânărul a declarat că a găsit uşile în apropierea gării, după care şi-a schimbat declaraţia, spunând că o persoană i le-a dat şi că dorea să le comercializeze la un centru de colectare a fierului vechi.

Ca urmare a faptului că Alexandru Z., de 19 ani, din localitate nu a putut justifica provenienţa bunurilor a fost condus şi predat pe bază de proces verbal, cu tot cu uşile metalice, lucrătorilor de poliţie T.F Medgidia, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii faptelor de distrugere şi furt.

*****

Tot miercuri, ora 16.00, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe strada M.I. Dobrogeanu, în zona industrială a municipiului Mangalia, a surprins două persoane care săpau şi doreau să scoată din pământ stâlpii metalici de susţinere şi gardul împrejmuitor ale unei societăţi comerciale.

Până la sosirea militarilor, cei doi apucaseră să scoată din pământ un stâlp metalic de aproximativ 240 centrimetri lungime şi 10 cm în diametru. Bărbaţii erau „concentraţi" la extragerea celui de-al doilea stâlp şi la placa de metal de legătură, cu scopul valorificării acestora la un centru de colectare a fierului vechi.

Cei doi, Elvis C., de 25 ani şi Alin L., de 19 ani, din Mangalia, au fost conduşi la sediul Poliţiei, în vederea întocmirii actelor de constatare sub aspectul săvârşirii faptelor de distrugere şi furt.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii