Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J. Constanta, 20.03.2012

ro

20 Mar, 2012 22:06 964 Marime text

Luni, 19 martie a.c., ora 15.30, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în localitatea Năvodari, strada Constanţei, a observat un bărbat care i-a smuls un telefon mobil unei persoane.

S-a trecut la urmărirea făptuitorului, acesta fiind prins după aproximativ 100 de metri. Constantin V., de 32 de ani, din Constanţa, le-a declarat jandarmilor că telefon mobil de generaţie nouă îl putea vinde cu uşurinţă, la un preţ bun.

Pe numele bărbatului au fost întocmite actele premergătoare, pentru comiterea faptei de furt, acesta fiind predat Poliţiei Năvodari pentru continuarea cercetărilor.

***

În data de 19 martie, a.c., în jurul orei 22.30, jandarmii aflaţi în patrulare în localitatea Constanţa, în apropierea Porţii de Acces nr. 4, Port Constanţa, a observat trei persoane care transportau cu ajutorul unui căruţ, două uşi de tablă cu rame de metal.

Cei trei au recunoscut ca au sustras uşile din incinta Portului Constanţa, au pătruns printr-o spărtură din gard şi că intenţionau sa le valorifice la un centru de colectare a fierului vechi aflat in zona .

Ionel B., de 33 ani, Ener D., de 21 ani şi Ervin I., de 35 ani, din Constanţa, au fost predaţi la Sectia 5 Politie, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii faptei de furt.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii