Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trimiși în judecată pentru trafic de persoane

ro

18 Feb, 2016 13:08 1067 Marime text
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Tulcea au finalizat cercetările cu privire la doi bărbați bănuiți de comiterea infracţiunii de trafic de persoane
 
La data de 16 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea şi procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările şi au dispus sesizarea instanţei de judecată cu privire la săvârşirea  infracţiunii de trafic de persoane, de către doi bărbați, unul de 34 de ani și celălalt de 25 de ani, ambii din județul Galați.
 
În fapt, în perioada mai - iunie 2014, bărbatul în vârstă de 25 de ani, prin inducere în eroare şi promisiunea de căsătorie, ar fi racolat o fată de 18 ani din județul Tulcea pe care a convins-o să-l însoţească în Germania.
 
Ulterior, bărbatul ar fi cazat persoana vătămată în diferite locaţii din județul Galați, după care ar fi”vândut-o” bărbatului de 34 de ani.
Acesta din urmă ar fi transportat victima în Spania, unde sub ameninţare şi exercitare de acte de violenţă fizică, ar fi determinat-o să practice prostituţia stradală, obţinând foloase ilicite.
 
Activitatea infracţională a fost întreruptă de intervenţia autorităţilor spaniole.
 
În timpul cercetărilor persoanele în cauză s-au aflat în stare de arest preventiv și deținere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii