Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trimişi în judecată pentru trafic de minori, proxenetism şi act sexual cu un minor

ro

14 Dec, 2010 16:43 996 Marime text

Trimişi în judecată pentru trafic de minori, proxenetism şi act sexual cu un minor

La data de 13.12.2010 , procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa împreună cu lucrătorii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, au finalizat activităţile de urmărire penală şi respectiv au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpaţilor A. Stela , cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori prev. şi ped. de art. 13 alin. 1 şi 2 din Legea 678/2001 , S. Gabriel, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism prev. şi ped. de art. 329 , alin. 1 şi 3 din Cod Penal , precum şi în stare de libertate provizorie sub control judiciar a inculpaţilor P. Victor şi I. Alexe, ambii cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor , prev. de art. 198 alin. 1 şi 3 din Cod Penal.
S-a reţinut că inculpata A. Stela , a recrutat-o pe fiica sa minoră în scopul obligării acesteia la practicarea prostituţiei, prin exercitarea unor acte de ameninţare şi violenţă fizică, precum şi prin abuz de autoritate, profitând de influenţa pe care o avea în calitate de părinte şi apoi, împreună cu inculpatul S. Gabriel, în perioada septembrie-octombrie 2010 a exercitat un control permanent asupra  minorei, supraveghind-o strict.
 Cei doi alegeau persoane în vârstă pentru a întreţine cu minora acte sexuale, îi organizau întâlnirile cu  aceştia şi îşi însuşeau în totalitate sumele de bani obţinute de la ei din această activitate.
În sarcina inculpaţilor P. Victor şi I. Alexe s-a reţinut că au întreţinut de mai multe ori acte sexuale cu minora A. A.-F. cunoscând faptul că aceasta nu a împlinit vârsta de 15 ani.

          COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii