Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tâlharii cetăţeanului iordanian, depistaţi de poliţiştii din Medgidia în doar câteva zeci de minute de la sesizare

ro

21 Jun, 2012 17:54 903 Marime text

Nr. 85188 /21.06.2012                                                                  
                                                

Tâlharii cetăţeanului iordanian, depistaţi de poliţiştii din Medgidia în doar câteva zeci de minute de la sesizare


La data de 21 iunie a.c., ora 04.40, poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi de către un cetăţean străin cu privire la faptul că a fost deposedat prin violenţă de o sumă de bani, de către mai multe persoane.
      Deplasaţi operativ în locaţia indicată de către reclamant, poliţiştii au stabilit că acesta este cetăţean iordanian şi că a sosit la data de 20 iunie a.c. în municipiul Medgidia, din Italia, cu un autocar, fiind însoţit de mai mulţi cetăţeni români, care i-au promis că îl vor duce în Iordania.
Aceştia, la data de 21 iunie a.c., la ora 04.00, prin violenţă l-au deposedat de suma de 80.000 euro şi un ceas de mână, ducându-l cu un taxi până în localitatea Valea Dacilor, unde l-au abandonat.
Poliţiştii de ordine publică din Medgidia au reuşit depistarea a trei persoane suspecte de comiterea faptei conducându-le la sediul Poliţiei în vederea continuării cercetărilor.
La percheziţia corporală efectuată asupra celor două femei de 22 respectiv 25 ani, din localitate a fost găsită suma de 24.000,  pe care acestea nu au putut-o justifica.
Investigaţiile continuă în vederea recuperării în totalitate a prejudiciului cauzat şi tragerii la răspundere penală a persoanelor în cauză.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii