Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspectul care smulgea cerceii femeilor reţinut de poliţiştii constănţeni

ro

19 Apr, 2012 18:40 788 Marime text

    Nr. 85088  din 19 aprilie 2012


Suspectul care smulgea cerceii  femeilor reţinut de poliţiştii constănţeni

Tânărul a fost prezentat ieri Judecătoriei Constanţa, iar magistraţii au emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pentru tâlhărie

La data de 18 aprilie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, ca urmare a activităţilor specifice intense desfăşurate în mai multe cauze de tâlhărie comise pe raza municipiului Constanţa, având ca obiect smulgerea de cercei de la urechile femeilor, au identificat ca suspect de comiterea unora dintre aceste infracţiuni pe T. Ion Alexandru, de 23 de ani, din Hârşova, judeţul Constanţa.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, au reuşit administrarea probatoriului faţă de suspect într-un număr de patru infracţiuni de tâlhărie, cu modul de operare prezentat, comise în perioada lunilor februarie – martie 2012, totodată fiind recuperate şi bijuteriile dintr-o casă de amanet de pe raza municipiului Constanţa.
Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului, acesta fiind bănuit de implicarea în mult mai multe fapte de acest gen.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii