Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspecţi de viol depistati de către poliţiştii din Mamaia

ro

30 Jul, 2012 17:26 1020 Marime text

Nr. 85294 din 30 iulie 2012   

Suspecţi de viol depistati de către poliţiştii din Mamaia

      Azi 30 iulie a.c., ora 06.30 poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia au fost sesizaţi telefonic de către un turist, despre faptul că doi bărbaţi aleargă o tînără care solicită ajutor, în zona de sud a staţiunii.
Deplasaţi în zonă, poliţiştii au identificat-o pe tânăra de 18 ani, din Bucureşti, care era însoţită de concubinul său în vârstă de 25 ani, din Feteşti.
Aceasta le-a adus la cunoştinţă oamenilor legii faptul că, în jurul orei 03.30, în timp ce se afla în zona Complex Perla, împreună cu concubinul ei, prin violenţă şi ameninţare cu un cuţit, a  fost obligată să întreţină relaţii sexuale fără voia ei de către doi bărbaţi necunoscuţi.
Demarând cu operativitate căutările, poliţiştii au reuşit în scurt timp identificarea şi depistarea celor doi suspecţi, aceştia fiind imobilizaţi şi conduşi la sediul Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia.
Aici au fost identificaţi ca fiind G.P., de 46 ani, din Olt şi N. V. F. , de 30 ani din Oraş Zimnicea, judeţ Teleorman.
  Faţă de aceştia, oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameniţare, lipsire de libertate şi viol , urmând a se formula propunere de arestare preventivă.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii