Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proxenet reţinut de poliţiştii constănţeni

ro

04 Nov, 2011 15:20 1216 Marime text

Proxenet reţinut de poliţiştii constănţeni
 

În ziua de 01.11.2011, în baza unei informaţii, lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa l-au depistat în Staţiunea Mamaia pe ANDREI P., zis „Prinţul”, de 38 ani, din Bucureşti, în sarcina căruia, în urma cercetărilor s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de „lipsire de libertate” şi „proxenetism”, constând în aceea că, în perioada 20-26.10.2011, a reţinut împotriva voinţei sale o tânără, de 22 ani, din Năvodari, într-un imobil din Staţiunea Mamaia, perioadă în care a îndemnat-o la practicarea prostituţiei.
Pe baza probatoriului administrat în cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a confirmat începerea urmării penale împotriva învinuitului şi a formulat către Judecătorie propunerea de arestare preventivă faţă de învinuitul reţinut pe bază de ordonanţă.
Aflându-se la Parchet, învinuitul a acuzat de mai multe ori afecţiuni medicale, motiv pentru care a fost condus cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa de mai multe ori, în vederea asigurării de asistenţă medicală.
 Deşi în urma tuturor investigaţiilor medicale s-a constatat că învinuitul nu suferă de afecţiuni de natură să-i pună în primejdie viaţa sau starea generală de sănătate, acesta a continuat să acuze diverse afecţiuni.
Întrucât ordonanţa de reţinere emisă de către organele de poliţie a expirat, în ziua de 02.11.2011 Judecătoria Constanţa a dispus judecarea cererii de arestare preventivă formulată de Parchet cu învinuitul în stare de libertate.
În ziua de 03.11.2011, la ora 20.40, Judecătoria Constanţa a emis mandat de arestare preventivă pe o durată de 20 zile, iar cu câteva minute înainte de pronunţarea deciziei, constatându-se că acesta a părăsit clădirea sub pretextul că merge la un spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În continuare, poliţiştii fac cercetări pentru depistarea acestuia şi ducerea la îndeplinire a mandatului de arestare preventivă. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii