Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii constănţeni acţionează pentru combaterea neportului centurii de siguranţă

ro

19 Mar, 2012 23:17 686 Marime text
În perioada 12 - 18 martie poliţiştii rutieri au desfăşurat, la nivelul judeţului Constanţa, o acţiune de verificare a participanţilor la trafic cu privire la portul regulamentar al centurii de siguranţă, ocazie cu care au fost aplicate 2129 de sancţiuni în valoare de 298.060 lei şi 4258 puncte de penalizare.

Potrivit calendarului TISPOL (Organizaţia Europeană a Poliţiilor Rutiere), în perioada 12-18 martie, s-a desfăşurat campania pentru combaterea neportului centurii de siguranţă. Acţiunea se înscrie unei campanii de mare amploare desfăşurată pe o perioadă de şapte zile la nivel european, având ca scop conştientizarea participanţilor la trafic, atât conducători auto cât şi pasageri, cu privire la importanţa utilizării centurii de siguranţă.

Echipele de poliţişti au acţionat permanent şi au avut în vedere toate categoriile de autovehicule pentru care legea prevede utilizarea centurii de siguranţă.

Acţiunile s-au desfăşurat pe toate segmentele de drum naţional, judeţean şi comunal, precum şi în municipiile şi oraşele judeţului Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii