Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politistii antidrog au destructurat o retea infractionala specializata in trafic de droguri care actiona pe raza municipiului Constanta si in Navodari

ro

10 Mar, 2010 20:34 1786 Marime text

Poliţiştii antidrog au destructurat o reţea infracţională specializată în traficul de droguri şi care acţiona pe raza municipiului Constanţa şi în Năvodari

 Poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Serviciului Teritorial Constanţa al D.I.I.C.O.T., au destructurat o grupare infracţională ce acţiona pe raza municipiului Constanţa şi a oraşului Năvodari. Astfel, la data de 09.03.2010, în jurul orei 1700, poliţiştii au depistat în flagrant, în zona unui supermarket din localitatea Năvodari, pe A. LIVIU, de 26 de ani şi pe M. DANIEL, de 31 de ani, care deţineau în vederea comercializării cantitatea de aproximativ 500 grame de rezină de cannabis pentru care au pretins suma de 2000 euro.

 Extinzându-se cercetările, în jurul orei 1900, poliţiştii au depistat în flagrant, în localitatea Ovidiu, pe I. GABRIEL, de 24 de ani, care deţinea în mod illicit în autoturismul cu care se deplasa, cantitatea de aproximativ 50 de grame de rezină de cannabis cât şi un pistol cu aer comprimat.

 Acţiunea poliţiştilor a continuat cu prinderea în flagrant, în jurul orei 2300, în oraşul Năvodari, a lui F. FLORIN, de 31 de ani, care deţinea în mod ilicit în vederea comercializării, cantitatea de aproximativ 170 grame haşiş.

 În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că suspecţii se “aprovozionau” cu haşiş din Spania, F. Florin având rolul de a depozita drogurile, la domiciliul său fiind găsită cantitatea de 1 kg haşiş. Rolul lui I. Gabriel era de a căuta “săgeţi” în vederea vânzării şi încasării contravalorii drogurilor vândute.

 Împotriva suspecţilor s-a luat măsura întocmirii unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, introducere în ţară în mod ilicit de droguri de risc şi deţinere în mod illicit de droguri de risc, fapte prevăzute şi pedepsite de Legea 143/2000 modificată cu închisoare de 3 la 20 de ani.

A. LIVIU-GABRIEL şi I. GABRIEL sunt cercetaţi în stare de reţinere pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii