Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 300.000 de ţigarete de contrabandă, descoperite de poliţiştii constănţeni

ro

14 Jun, 2012 15:53 682 Marime text

O femeie din Constanţa a fost prinsă în flagrant de poliţiştii B.C.C.O. Constanţa în timp ce încerca să comercializeze ilicit 30.000 de ţigarete. / În urma percheziţiei efectuată de aceştia la un spaţiu folosit de suspectă ca depozit pentru ţigarete introduse ilegal în ţară, poliţiştii au mai descoperit alte 286.600 de ţigarete, fără documente de provenienţă.

Astăzi, 13 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Finanţării Terorismului şi Spălării Banilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sprijiniţi de ofiţeri ai Direcţiei de Operaţiuni Speciale - I.G.P.R., au depistat-o în flagrant pe I. Sabrie, de 42 de ani, din Constanţa, în timp ce încerca să comercializeze în mod ilicit 30.000 de ţigarete, fără banderole fiscale, contra sumei de 10.500 de lei.

Extinzând cercetările, poliţiştii au identificat, într-un imobil din zona Piaţa Chiliei, din municipiul Constanţa, un spaţiu închiriat de suspectă şi folosit ca depozit pentru ţigarete introduse ilegal în ţară.

Ca urmare a percheziţiei domiciliare autorizate de către Judecătoria Constanţa, au fost identificate alte 286.600 de ţigarete pentru care cea în cauză nu deţinea documente de provenienţă, iar pachetele nu aveau banderole fiscale.

În continuarea cercetărilor, poliţiştii au stabilit că ţigaretele au fost introduse în ţară, prin contrabandă, cu scopul plasării către vânzătorii ambulanţi, ilegali, aceştia urmând a le valorifica „la negru".

Cele 316.600 de ţigarete, cu o valoare de 158.300 de lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Celei în cauză i-a fost întocmit dosar penal pentru contrabandă, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa în vederea emiterii ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii