Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neglijența – invitație deschisă la furt

ro

12 Apr, 2016 12:57 1737 Marime text
În luna martie a.c., Poliția Română a lansat campania națională de prevenire a furturilor din locuințe „Neglijența - invitație deschisă la furt”, derulată în parteneriat cu Groupama Asigurări S.A.

În acest context, orice pătrundere neautorizată generează o stare de disconfort, cauzată de prejudiciul creat și de pătrunderea unui infractor în spațiul intim.
Campania se desfășoară și la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, înscriindu-se în prioritatea națională „Prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului”.
La nivelul municipiului Tulcea, campania „Neglijența- invitație deschisă la furt” a fost lansată la data de 11 aprilie a.c. printr-o acțiune preventivă care s-a desfășurat în zonele cu o dinamică crescătoare pe linia furturilor din locuințe.
  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au acționat prin distribuirea de fly-ere în spații publice precum piețe, parcuri, școli.
              Pentru a nu deveni victima unui furt din locuințe, infracțiune ce poate avea un impact emoțional puternic asupra Dvs., vă reamintim câteva măsuri preventive:

- Nu lăsați ușile sau ferestrele deschise la părăsirea locuinței;
- Nu lăsați personae străine să intre în locuința Dvs;
- Verificați identitatea persoanelor care pretind a reprezenta instituții publice să pătrundă în locuința Dvs.;
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii