Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minoră cercetată de poliţiştii din Medgidia pentru furt calificat

ro

14 Jun, 2013 11:32 1125 Marime text
421.466 din 14 iunie 2013

BULETIN DE PRESĂ

Minoră cercetată de poliţiştii din Medgidia pentru furt calificat

La data de 13.06.2013, poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi de către o localnică cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras din apartament suma de 670 lei.
Deplasaţi la faţa locului oamenii legii au stabilit faptul că, reclamanta a lăsat uşa apartamentului deschisă în intervalul de timp cât s-a deplasat la o vecină de palier pentru a lua nişte medicamente, iar în momentul în care a revenit a surprins o tânără care ieşea din apartamentul său.
Oamenii legii au identificat-o ca fiind o minoră de 14 ani, din localitate, asupra sa fiind găsită şi suma de bani reclamată ca sustrasă din locuinţa respectivă.


Percheziţie a poliţiştilor din Medgidia


La data de 13.06.2013, poliţiştii din Medgidia împreună cu angajaţi ai unei societăţi de distribuţie a energiei electrice, au efectuat o percheziţie la domiciliul unui localnic, ocazie cu care au identificat o instalaţie electrică clandestină, racordată la reţeua de energie electrică cu ajutorul căreia se sustrăgea energie electrică.
Totodată, în apartament au fost identificate mai multe pachete de ţigări, ce prezintă timbre cu litere chirilice.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din Medgidia sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare  şi  furt .
În referire la pachetele cu ţigări identificate se efectuează cercetări în vederea stabilirii provenienţei acestora.
Prejudiciul cauzat societăţii de distribuţie a energiei electrice urmează a fi stabilit ulterior.


Cercetat de poliţiştii Secţiei 2 în stare de libertate


Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie cercetează în stare de libertate un tânăr de 20 ani, din Constanţa, care a sustras articole de îmbrăcăminte, dintr-un magazin aflat în incinta unui complex comercial din Constanţa.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii