Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, descoperite de poliţişti

ro

24 Feb, 2016 11:40 1421 Marime text
Peste 1.100 de articole susceptibile a fi contrafăcute au fost descoperite într-un container, în Portul Constanţa Sud Agigea. Bunurile au fost reţinute pentru continuarea cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.
            
 
La data de 23 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu inspectori din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud Agigea, au efectuat un control în Portul Constanţa Sud Agigea.
 
În urma controlului, într-un container de depozitare ce avea ca destinatar o societate comercială din localitatea Domneşti, judeţul Ilfov, au fost identificate mai multe bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală, respectiv piese şi accesorii pentru motounelte, purtând inscripţii ale unei mărci figurative.
 
Marfa în cauză, cu o valoare de piaţă estimată la 120.000 de lei, a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.
 
Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii