Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandate puse în aplicare de către poliţiştii constănţeni

ro

29 May, 2015 09:57 969 Marime text
La data de 28 mai a.c., poliţiştii Compartimentului Investigaţii Criminale i-au depistat pe minorii D. A. de 17 ani, din Cernavodă, faţă de care s-a dispus prin sentinţa penală a Judecătoriei Medgidia măsura educativă a internării într-un centru educativ pentru un 1 an şi 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism în formă continuată şi pe M. F. de 16 ani, din Cernavodă, faţă de care s-a dispus prin sentinţa penală a Judecătoriei Medgidia măsura educativă a internării într-un centru educativ pe durata de 1 an, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
Cei doi minori au fost escortaţi şi depuşi în Centrul Educativ Târgu Ocna din judeţul Bacău.
 
De asemenea, aceiaşi poliţişti au preluat de pe aeroportul Henri Coandă pe Z. Daniel de 29 ani, care are emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pe o perioada de 30 zile, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor. Cel în cauză a fost introdus de poliţişti în arestul I.P.J. Constanţa.
 
Şi poliţiştii din Cumpăna cu sprijinul celor din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Constanţa, în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Constanţa pe numele lui S. Marian de 34 de ani, condamnat la o pedeapsă de 1 ani şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul rutier, l-au depistat pe acesta şi încarcerat în Penitenciarul Poarta Alba.
 
De asemenea, poliţiştii din Techirghiol au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele lui B. Adrian de 38 de ani, acesta fiind introdus de oamenii legii în Penitenciarul Poarta-Albă. 
 
Cercetat pentru furt
La data de 28.05.2015, poliţiştii Secţiei 2 din Constanţa au prins în flagrant pe G. Ion de 65 ani şi pe H. Vasile de 66 ani, care ofereau spre comercializare mai multe pachete cu ţigări nefiscalizate. Cercetările au fost preluate de către poliţiştii S.I.C.E din cadrul I.P.J. Constanţa.
 
 
   COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii