Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Identificaţi în scurt timp de la sesizare de către poliţiştii constănţeni

ro

06 Feb, 2016 23:40 1359 Marime text

La data de 05.06.2016, ora 02.36, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Chirnogeni au fost sesizaţi de către o localnică, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa unui octogenar, de unde au sustras o sumă de bani.
Poliţiştii s-au deplasat operativ la faţa locului, demarând cercetările şi stabilind că, în jurul orei 02.00, doi bărbaţi ar fi pătruns în locuinţa victimei, a cărei uşă nu era încuiată.
În momentul în care, persoana vătămată a încercat să se  ridice de pe pat, unul dintre bărbaţi l-a împins înapoi pe pat şi a aruncat peste el o pătură.
În acest timp celălalt autor a găsit într-o vestă, ce se afla pe acelaşi pat, suma de 1100 lei, după care au părăsit în grabă locuinţa.
Urmare a activităţilor desfăşurate, în cursul zilei, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Chirnogeni i-au identificat şi depistat pe R.G., în vârstă de 23 de ani şi pe M.N.C., în vârstă de 25 de ani, ambii din localitate, bănuiţi de comiterea faptei, recuperând 600 de lei din suma de bani reclamată ca sustrasă.
Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exectitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptei, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii