Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hoţi din locuinţe reţinuţi de poliţiştii constănţeni

ro

02 Apr, 2012 23:00 892 Marime text

Astăzi, 02.04.2012, ora 13.30 lucrătorii Poliției Municipiului Constanța au fost sesizați, de către o octogenară, despre faptul că a fost victima unor hoți din locuințe.

Deplasați la adresa indicată, oamenii legii au stabilit că trei bărbați, s-au prezentat drept angajați ai Casei de Pensii și sub pretextul că oferă ajutoare persoanelor vârstnice, au pătruns în locuința victimei, unde profitând de neatenția sa, i-au sustras 250 euro, 600 lei și aproximativ 100 grame biijuterii din aur și argint, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 3100 lei.

În mai puțin de două ore de la sesizare polițiștii constănțeni, în baza unor măsuri de cooperare cu lucrători ai DGPMB, Sector 6 au reușit identificarea și depistarea celor trei bărbați, toți din București, cu antecedente penale.

Asupra acestora au fost găsite și bunurile ce au fost reclamate ca fiind sustrase, pe numele lor polițiștii emițând ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, urmând ca aceștia să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de polițiști ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Constanța în vederea stabilirii întregii activități inracționale a suspecților.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii