Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale in statiunile de pe litoral pentru depistarea consumatorilor de droguri

ro

03 May, 2010 19:05 858 Marime text

Controale în staţiunile de pe litoral pentru depistarea consumatorilor de droguri

11 tineri sunt cercetaţi de ofiţerii Antidrog Constanţa  întrucât, în timpul minivacanţei de 1 Mai, au fost depistaţi având asupra lor diverse cantităţi de droguri / Pe numele suspecţilor s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în vederea consumului propriu de droguri de risc şi mare risc.

Poliţişti ai Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în cooperare cu poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa şi forţe ale I.J.J. şi Grupării Mobile de Jandarmi Tomis au efectuat, în perioada minivacanţei de 1 Mai, 35 de acţiuni şi controale în staţiunile de pe litoral, precum şi în celelalte zone cu afluenţă de persoane, în vederea depistării persoanelor consumatoare de droguri.

Astfel, în noaptea de 1 spre 2 mai a.c., la ora 01.45, în parcarea unui hotel din staţiunea Mamaia, l-au depistat în flagrant pe M. Alexandru, de 21 de ani, din Iaşi, care deţinea în mod ilicit, în vederea consumului propriu, două comprimate extasy şi un gram de efedrină.

În jurul orei 02.00, în apropierea plajei din staţiunea Mamaia, au fost depistaţi în flagrant I. Alexandru, de 27 de ani şi C. Dragoş Cătălin, de 27 de ani, ambii din Bucureşti, care deţineau în vederea consumului propriu două comprimate extasy şi două grame cannabis. Pe aceeaşi plajă, în jurul orei 02.30, poliţiştii i-au surprins în flagrant pe C. Cristian, de 21 de ani şi P. R., de 15 ani, din Bucureşti având asupra lor un gram haşiş, două ţigări de cannabis şi un gram de efedrină.

În noaptea de 2 spre 3 mai a.c., în zona unui club din Staţiunea Mamaia, poliţiştii l-au identificat pe R. Valentin, de 20 de ani, din Bucureşti, care deţinea în vederea consumului propriu un gram de efedrină şi două grame de cannabis. De asemenea, C. Alin, de 19 ani, din Bucureşti a fost depistat având asupra sa o pastilă conţinând un drog de mare risc, iar C. Cosmin, de 20 de ani, din Galaţi, deţinea o ţigaretă de cannabis.

În aceeaşi noapte, la ora 04.00, poliţiştii l-au surprins, în zona unui club din staţiunea Mamaia, pe B. Ionuţ, de 24 de ani, ce avea pentru consum propriu un gram de efedrină şi un gram de cannabis. În jurul orei 05.00, în aceeaşi zonă, au fost identificaţi M. Florin, de 25 de ani, G. Alexandru, de 22 de ani şi B. Z., de 29 de ani, cetăţean olandez, asupra cărora au fost găsite două grame de cannabis, o ţigaretă de cannabis şi un comprimat extasy.

Pe numele suspecţilor s-au întocmit dosare penale, tinerii fiind prezentaţi procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Constanţa, care a dispus cercetarea acestora în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în vederea consumului propriu de droguri de risc şi mare risc, faptă pedepsită cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

  COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii