Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Consiliul Şcolar al Elevilor Tuzla se alătură militarilor pentru comemorarea eroilor Revoluţiei din 1989"

ro

22 Dec, 2011 17:01 1104 Marime text

Miercuri, 21 decembrie 2011, începând cu ora 11:00, Consiliul Şcolar al Elevilor de la Şcoala cu clasele I-VIII Tuzla a luat parte la ceremonialul de comemorare a eroilor Revoluţiei din 1989, care a fost organizat de Statul Major al Forţelor Navale în incinta Grupului de Elicoptere de la aerodromul Tuzla.

Grupul de elevi însoţit de conducerea şcolii, Afrodita Marcoşanu- director şi Luminiţa Comşa- director adjunct, şi consilierul de imagine Camelia Şoptelea a adus un omagiu celor patru eroi căzuţi la datorie- Col. Pm. Serghei Eftimie, Mr. Pm. Enache Mihai, Slt. Pm. Petrea Ştefan, Slt. Pm. Deleanu Gheorghe.

Cu emoţie, alături de oficialităţi, reprezentanţii elevilor din Şcoala Tuzla au depus flori la monumentul ridicat în curtea Grupului de Elicoptere, în amintirea şi pentru cinstirea celor patru militari, care şi-au pierdut viaţa în decembrie 1989.

Informaţii de background

Consiliul Şcolar al Elevilor Tuzla este o organizaţie constituită în baza O.M. 4247/21.06.2010 şi formată din şefii claselor de la gimnaziu, având un preşedinte şi un vicepreşedinte ales prin vot democratic în anul şcolar curent. Consiliul Şcolar al Elevilor Tuzla este implicat activ în proiecte educative şcolare şi extraşcolare şi reprezintă interesele elevilor din această localitate.

Director, Consilier de imagine,
Prof. Afrodita Marcoşanu Prof. înv primar Camelia Şoptelea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii