Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat IPJ Constanta - Duminica, 17 Aprilie 2011

ro

18 Apr, 2011 17:31 795 Marime text

Comunicat de presă

La data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 11.13, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin Apelul Unic de Urgenţă 112, cu privire la faptul că mai multe autotrenuri blocau D.J. 308, între localităţile Ciocârlia şi Lanurile.

Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat că pe D.J. 308 se afla un convoi de autotrenuri, care se deplasa în direcţia localităţii Lanurile, iar patru dintre autotrenuri blocau circulaţia rutieră pe contrasens.

În cel mai scurt timp echipajele de poliţie, în colaborare cu cele de jandarmi, au deblocat artera rutieră au procedat şi fluidizarea circulaţiei pe tronsonul de drum respectiv, fără a fi înregistrate alte evenimente.

În timpul cercetărilor au fost identificate toate autotrenurile, aparţinătorii şi conducătorii acestora, întocmindu-se acte premergatoare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „blocare cu intenţie a drumului public, dacă se pune în pericol siguranţa circulaţiei ori se aduce atingere dreptului la liberă circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic", faptă prevăzută de dispoziţiile art. 92 alin. 4 din O.U.G. 195/2002, republicată.

De asemenea cercetările continuă în vederea stabilirii legalităţii transportului precum şi a împrejurărilor concrete în care s-a produs evenimentul.

Precizăm că întreaga activitate a I.P.J. Constanţa are la bază principiile legalităţii, neutralităţii, profesionalismului şi independenţei politice.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii