Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi pentru trafic de droguri de risc şi mare risc

ro

06 Apr, 2014 15:03 898 Marime text
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Constanţa şi procurorii D.I.I.C.OT. au depistat doi bărbaţi, în vârstă de 25, respectiv 34 de ani, care ar fi comercializat droguri de risc şi mare risc, pe raza municipiului Constanţa. Cei doi au fost arestaţi preventiv.
 
La data de 2 aprilie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi procurorii D.I.I.C.OT. - Serviciul Teritorial Constanţa au prins în flagrant un bărbat, în timp ce încerca să vândă cannabis, în municipiul Constanţa.
                                                 
La aceeaşi dată, au fost efectuate două percheziţii, la domiciliul acestuia, precum şi al altui bărbat. Cei doi sunt bănuiţi de trafic de droguri de risc şi mare risc şi de efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
 
Din cercetări a reieşit faptul că cei doi ar fi procurat şi comercializat, pe raza municipiului Constanţa, diferite cantităţi de droguri de mare risc, contra unor sume cuprinse între 380 şi 400 de lei gramul.
 
În urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 3 cântare electronice, aproximativ  8.000 de lei, 600 de grame de cannabis, aproximativ 1.100 de grame de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, aproximativ 50 de grame de cocaină şi aproximativ 500 de pliculeţe autosigilante transparente, folosite pentru vânzarea  drogurilor.
 
Procurorii D.I.I.C.O.T – S.T. Constanţa au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de cei doi. Tribunalul Constanţa a dispus arestarea preventivă a acestora, fiind cercetaţi pentru infracţiunile de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.
 
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii